Essenvelt Middelburg

Essenvelt biedt het beste van twee werelden. Het omarmt het weidse landschap van Walcheren met overvloedig groen en ruimte in en rondom de woningen, terwijl het ook nabij de historische stad Middelburg ligt, op slechts 10 minuten fietsafstand. Het slechte weer had gelukkig geen grote invloed gehad op de werkzaamheden bij de funderingen. Dit komt mede doordat gebruik wordt gemaakt van prefab funderingsbalken van Schokindustrie.

In totaal levert Schokindustrie ca. 990 m¹ funderingsbalken in opdracht van De Kok Bouwgroep. Deze zijn op vakkundige wijze zijn gemonteerd door Vroom Betonbouw BV. Samen met Vroom Betonbouw kunnen wij een totaaloplossing bieden voor prefab funderingen, waardoor de bouwtijd aanzienlijk wordt verkort.

Daarnaast hebben twee van onze zusterondernemingen ook meegewerkt aan dit project. Pit Beton Heipalen Fabriek B.V. heeft voor dit project de heipalen geleverd, ca. 262 palen! Ook De Hoop Pekso werkt mee, door Ribcassettevloeren te leveren. Een project met vele mooie samenwerkingen waar we trots op kunnen zijn!

In de komende jaren zullen ongeveer 400 woningen worden ontwikkeld. De eerste fase bestaat uit 21 laanvilla's, variërend van vrijstaande laanvilla's tot twee-in-één en drie-in-één laanvilla’s. Deze woningen bevinden zich langs een sierlijke, slingerende laan, omgeven door weelderig groen en water. Een aantal woningen biedt zelfs een prachtig uitzicht op het water.

Logo Schokindustrie

Je wordt doorgestuurd

Je wordt doorgestuurd naar een andere pagina.