124 Recreatiewoningen Nieuwvliet-Bad

Aan de Zeeuwse kust worden in totaal 124 luxueuze vakantiewoningen op een prachtig nieuw te bouwen vakantieresort gerealiseerd, geëxploiteerd door Dormio Resorts & Hotels. In opdracht van ADS Groep worden deze vakantiewoningen gerealiseerd met 6100 m¹ funderingsbalken van Schokindustrie en 1680 palen van onze zusteronderneming Pit Beton!

Momenteel worden de funderingsbalken gemonteerd door Vroom Betonbouw BV. Volgens de planning zal het Dormio Group resort haar deuren openen in het voorjaar van 2023.
Met een prachtige ligging aan de stranden, is de ontspanning altijd dichtbij. De woningen zijn daarnaast gebouwd rond een kreek, waardoor een groot deel van de woningen direct aan het water ligt. In het project is veel aandacht voor groen en de aansluiting bij het Zeeuwse landschap. Het ontwerp van de woningen is onder andere geïnspireerd op Zeeuwse boerderijen en visserswoningen. Het resort krijgt de sfeer van een traditioneel duindorp, voorzien van alle gemakken.

Verder worden de woningen uitgevoerd in achttien verschillende typen, variërend in omvang van twee tot twintig persoonswoningen, voorzien van luxe wellness-faciliteiten. Het luxueuze Dormio Resort Nieuwvliet-Bad is bovendien all-electric en is daarmee voorbereid op de toekomst!

Logo Schokindustrie

Je wordt doorgestuurd

Je wordt doorgestuurd naar een andere pagina.