Al sinds 1934 ontwerpt, produceert en verkoopt Schokindustrie prefab betonproducten waaronder prefab funderingsbalken, bergingsvloeren en heipalen. Er bestaat een nauwe samenwerking met Vroom Betonbouw voor de montage van de producten. Hiermee worden alle zorgen rond het realiseren van een goede fundering uit handen genomen. Zo ontstaat een complete fundering uit één hand!

Schokindustrie produceert uitsluitend gecertificeerde betonproducten en biedt een compleet pakket van prefab betonnen funderingselementen. Dit trachten wij zo duurzaam mogelijk te doen, onder andere door duurzaam inkopen te bevorderen.

Graag denken we nog vóór de offerteaanvraag (in het engineeringtraject) mee over de meest efficiënte oplossing. Wij rekenen graag de diverse mogelijkheden haarscherp door. En we vertalen onze adviezen in één gecombineerde en duidelijke offerte. Daarnaast leggen we de afgesproken werkwijze en planning vast. Zo ontstaat er een even helder als werkbaar totaalbeeld. Een totaalaanpak: van objectief advies en ontwerp tot levering, uitvoering én montage.

Stel uw vraag

project-homepage

Optimaal bouwproces

Wij werken altijd volgens het principe waarbij het bouwproces een centrale rol inneemt. Door optimale samenwerking en gestructureerde afstemming van de werkzaamheden creëren wij een soepel verloop gedurende het bouwproces. Ons proces wordt hierbij volledig geïntegreerd in het proces van de opdrachtgever. Deze manier van werken resulteert in kortere en efficiëntere doorlooptijd, minder verspilling, lagere faalkosten en per saldo lagere kosten (procesintegraal). Onze manier van werken draagt maximaal bij aan de klantgerichte wijze van bouwen. Uiteraard werken we steevast vanuit de hoogste normen op het gebied van milieu en veiligheid.

Schokindustrie bv is onderdeel van De Hoop Terneuzen, het concern dat al meer dan 100 jaar is verankerd in de bouw. De Hoop Terneuzen is een organisatie bestaande uit 1.200 medewerkers van meer dan 40 dochterbedrijven en deelnemingen, voornamelijk gevestigd in Nederland en België

werken-bij-schokindustrie

Werken bij Schokindustrie

Voor vacatures verwijzen we u naar de website van Groep De Hoop.

Bekijk vacatures

Meer informatie over onze producten?

Bel 078 - 6199070 (Maandag t/m vrijdag 08.00 tot 17.00 uur)

Logo Schokindustrie

Je wordt doorgestuurd

Je wordt doorgestuurd naar een andere pagina.