Eind september zijn de laatste woningen van nieuwbouwproject Nieuw Altere, fase 2, opgeleverd. Hiermee is in Halsteren een nieuwbouwwijk gecreëerd om trots op te zijn.

Halsteren

2022

De Kok Bouwgroep

De locatie

Halsteren is een dorp binnen de gemeente Bergen op Zoom, in de Nederlandse provincie Noord-Brabant.

Nieuw Altere Halsteren

In totaal zijn 25 rijwoningen en twee-onder-één-kapwoningen gebouwd op het terrein waar voorheen een bedrijf gevestigd was.

In opdracht van De Kok Bouwgroep heeft Schokindustrie voor dit project ca 109 funderingsbalken geleverd (685 m¹ balken) voor 26 woningen. Door de hoge montagesnelheid van de funderingsbalken kunnen per dag 20 tot 30 woningen van een balkenfundering voorzien worden.

Aan de groene en rustige Wouwseweg, op de grens van de Rode Schouw en De Schans worden 51 nieuwbouwwoningen gerealiseerd. De woningen zijn verdeeld over 2 deelplannen.

Het eerste deelplan bestaat uit 26 nieuwbouwwoningen. Het tweede deelplan ligt een paar honderd meter meer naar het noordwesten. Dit deelplan bestaat uit 25 woningen.

De woningen kenmerken zich door een luxe en klassieke architectuur. Binnen deze architectuur heeft iedere woning toch zijn eigen unieke uitstraling, door bijvoorbeeld het gebruik van verschillende kleuren in de gevels. Hierdoor ontstaat een speels en afwisselend straatbeeld. Alle woningen zijn voorzien van een royale en diepe tuin en een bodemwarmtepomp.

Onze zusteronderneming De Hoop Pekso heeft voor dit project ca 2.843 m² breedplaatvloeren geleverd.

Partners

De Kok Bouwgroep