Onze advieskracht zit hem vooral in de kennis van het funderingstotaalsystemen. En de onafhankelijkheid van de adviezen. Bijvoorbeeld als het gaat over de keuze tussen prefab of in het werk gestorte funderingen. Wij hebben ervaring met alle technieken en weten hoe ze deskundig en efficiënt kunnen worden toegepast.

Wij bieden ondersteuning bij het ontwerpen en berekenen van funderingsconstructies. Het liefst worden wij in een zo vroeg mogelijk stadium betrokken in het bouwproces. Door in deze fase te participeren kunnen wij onze ervaring en expertise inbrengen een gedegen funderingsadvies uitbrengen. Zo kan de verhouding palen-balken geoptimaliseerd worden of de doorlooptijd verkort worden. Wij rekenen graag de diverse mogelijkheden haarscherp voor u door.

Wanneer we vervolgens daadwerkelijk voor u aan de slag gaan, vertalen we ons complete funderingsadvies in één gecombineerde offerte en leggen we de afgesproken planning en werkwijze vast. Door optimale samenwerking en gestructureerde afstemming van werkzaamheden creëren wij een soepel verloop gedurende het bouwproces. Wederzijdse, actieve participatie in het bouwproces is voor ons de kern van een langdurige en plezierige samenwerking.